Logo

Hvidløgsforel uden sukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g forelfileter eller regbueørredfileter

Lage:
3 dl
1 ½ dl vineddike
4 tsk salt
5 spsk Hermesetas drys let eller Hermesetas Flydende
2 fed hvidløg

Sauce:
1 dl cremefraiche
2 spsk sukkerfri sennep
1 spsk vineddike
1 fed hvidløg
Dild
Estragon

Pynt:
½ peberfrugt
Et stykke agurk
Lidt porre
Dild eller purløg

Skær fiskefiletterne i tynde skiver eller strimler. Bland ingredienserne til lagen, hæld den over fisken og lad den trække et døgn i køleskab, hvis du ikke skal bruge al fisken på en gang, så lad resten stå i lagen. Skær grønsagerne ud som du ønsker. Læg afdryppede fiskestykker og grønsagerne på et fad. Bland saucen og hæld den ovenpå fisken lige inden servering. Pynt med dild eller purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her