Logo

Hvidløgspaté

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg hakket flæskekød
300 g kyllingelever
2 æg
¾ dl piskefløde
¾ dl rødvin
2 spsk frisk persille basillikum salvie
4 fed hvidløg
salt, peber, revet muskatnød
1 pk. bacon i skiver
1 spsk husblaspulver
 
Lidt af lyllingeleveren tages fra og brunes på panden og strimles derefter.
Resten hakkes og blandes med alt det andet.
Bacon lægges i bund og op ad sider og "slipper" ud over kanten på en aflang form.
Farsen fyldes i og slipperne lægges over.
Smuttede mandler kan lægges på som pynt.
Bages ca. 1 ¼ time ved 175ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her