Logo

Hvidløgsrejer - Camarones al mojo de aja

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olie
2 spsk smør
2 finthakkede hvidløg
50 g fint hakket persille
1 fint hakket chili uden kerner
450 g rejer
½ dl hønsebouillon
1 nip peber
citronskiver til pynt
persille til pynt
 
Varm olie og smør på en pande eller wok.
Kom hvidløg, persille og chili på panden og svits det til persillen ser meget
grøn og tør ud.
Kom rejerne, bouillon, citronsaft og peber på panden.
Skru op for varmen og svits det hele under omrøring i ca. 3 min.
 
Tips: Kan evt. serveres med ris og/eller salat og et godt brød.
Hvis man kun bruger 2 fed hvidløg kan hvidløgssmagen kun lige anes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her