Logo

Hvidvinsdampet stenbider

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fileter af 2 stenbider
Smør
200 g flåede tomater
2-3 hakkede skalotteløg
1 glastør hvidvin
1 dl piskefløde
2 æggeblommer
Evt. lidt citronsaft
salt
hvid peber fra kværn

Fisken lægges i et smørsmurt ovnfast fad og drysses med salt og hvid peber.

Tomater og løg fordeles på fisken og hvidvin hældes ved. Sættes i ovnen ved 220 º i ca. 15 minutter.

Fiskesuppen hældes fra fadet op i en kasserolle. Fløden tilsættes og det koges en smule ind.

Æggeblommerne piskes i saucen - den skal jævnes let, men må endelig ikke koge. Den smages til - eventuelt med lidt citronsaft, samt salt og peber - og hældes over fisken i fadet.

Serveres med løse ris, pillekartofler, flûte eller butterdejssnitter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her