Logo

Hvidvinsdampet torskefilet i folie - 6 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Da dampet fisk har en tendens til at blive lidt fersk, er det genialt at tilberede dem i alufolie, da fisken derved får mere smag og karakter. Det er endvidere en skån­som tilberedning, der bevarer de fleste vitaminer og smagsnuancer. 2 personer.
 
1 gul courgette
1 bundt forårsløg
1 bundt asparges
3 fed hvidløg
300 g torskefilet
1 bundt kørvel eller dild
salt og peber
2 citroner i skiver
½ dl hvidvin eller Noilly Prat
 
Ovnen tændes på 200°C.
Grønsagerne renses og skæres i grove stykker.
Hvidløgsfed pilles og hakkes groft, og torskefileterne skæres i passende stykker.
På to store stykker alufolie, der er foldet sammen på midten, fordeles grønsa­gerne, torsken, det hakkede hvidløg, kørvel- eller dildstilke samt salt og peber.
En citronskive lægges på torsken, lidt hvidvin eller Noilly Prat kommes ved, og pak­kerne lukkes og bages i den varme ovn i ca. 15 min.
Lad pakkerne trække i 5 min., inden de åbnes ved bordet.
 
Tips: Da torskefileterne ikke kræver lang tilberedningstid, er det vigtigt at benytte nogle grønsager, som heller ikke stiller(store krav til tilberedningen.
Bortset fra det er det kun fantasien og indholdet af køleskabet, der sætter grænser for, hvad der kan anvendes.
 
Næringsberegning pr. person.
Fedt:           1,5 g   6e%
Protein:        33,4 g 65e%
Kulhydrat:    15,0 g 29e%
Kostfiber:    3,3 g
Energiindhold: 880 kJ

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 7.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her