Logo

Hvidvinsfondue

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fonduen:
1 kg hamburgerfilet (hamburgerryg uden ben)
1 flaske tør hvidvin
3-5 fed hvidløg
5-6 hele peberkorn
2-3 kviste frisk timian eller 1 tsk tørret
6-8 stilke frisk basilikum eller 2 tsk tørret
 
Tomatsauce:
½ kg ds tomater
hvidløg
basilikum
1 spsk salt
 
Grøn mayonnaisesauce:
200 g mayonnaise
2 spsk citronsaft
6-8 kviste frisk hakket persille
 
Rå salat:
1-2 snittede iceberg salathoveder
Almindelig olie/eddikedressing
1 tsk salt
1 tsk peber
frisk hakket persille
evt. hakket basilikum
 
Rå champignonsalat:
250 g fine champignoner
6 spsk olivenolie
2-3 spsk citronsaft
1 tsk salt
1 tsk peber
frisk hakket persille
 
Brød:
2-3 lange flûtes
 
Hamburgerfileten skæres i tynde skiver.
Hvidvin med krydderier kommes i fonduegryden og bringes først i kog på komfuret.
Tilbehøret laves i forvejen.
Tomatsaucen koges stærkt ind og smages til med hvidløg, basilikum og salt. Kan serveres varm eller kold.
Rul en skive hamburgerfilet, sæt på fonduegaflen og dyp i den varme hvidvin i 10-20 sekunder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.022 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her