Logo

Hvidvinskogte kartofler med rejer og laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
3 hvidvinskogte kartofler i skiver
2 spsk kaviar- eller Cavi-Art-dressing
5 pillede grønlandske rejer
1 strimmel røget laks
1 lille kvist dild

Læg kartoffelskiverne i hver sin side af brødet og en bræmme af kaviar-dressing i midten.
På den ene side af dressingen lægges den røgede laks og på den anden de grønlandske rejer.
Pynt med dildkvisten.

Hvidvinskogte kartofler:
Kog kartoflerne i halvt vand og halvt hvidvin (så det dækker), 1 dl eddike og 1 spsk salt. Når kartoflerne er i kog, skal de prikkes med en gaffel.
Kogetid som almindelige kartofler.

Sort kaviar-dressing
Bland 2 spsk kryddermayonnaise (se opskrift nedenfor) med 1 spsk finthakket rødløg, 1 spsk sort kaviar og ½ spsk fintskåret purløg.

Kryddermayonnaise:
2 æggeblommer, pasteuriserede
1 tsk salt
1 spsk eddike
½ l olie

Rør blommer og salt hvidt og tykt, tilsæt eddiken.
Hæld olien i lidt ad gangen, ellers skiller den.
(Hvis uheldet er ude, kom da 1 lille glas koldt vand i).
Smag mayonnaisen til med:
1 tsk HP sauce
1 tsk Worcestershiresauce
1 tsk stærk dijonsennep
1 tsk flydende Maggi-krydderi
1 tsk citronsaft
salt og peber
Til sidst tilsættes
2 spsk cremefraiche 18%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her