Logo

Hyben-blommemarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg lyse modne blommer
500 g hyben eller 350 g rensede hybenskaller
500 g sukker
3 tsk Rød Melatin
 
De skyllede blommer skæres itu og stenene fjernes.
Blomst og stilk klippes af hybenfrugterne, der skylles, flækkes og befries
for kerner.
De kan klippes i strimler, hvis de er store eller males gennem kødmaskinen sammen med blommerne.
Blommekød og hybenskaller koges sagte under låg 5-10 min.
Det meste af sukkeret røres i og koges med 10 min.
Melatin og resten af sukkeret blandes og drysses fint over frugten under omrøring og koges i 2 min.
Det fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.019 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her