Logo

Hybensaft sukkerfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hyben
10 g vinsyre
1 l. vand
1 tsk Atamon
 
Hybenen vaskes og befris for blomst og stilk.
Det kogte afkølede vand tilsat vinsyre hældes over, Atamonopløsningen tilsættes, og der lægges pres over (fx. en skoldet Atamonskyllet tallerken).
Krukken tilbindes med syltepapir og henstår køligt i 2 måneder, hvorefter saften sies fra og hældes på mørke flasker, som tilbindes.
Det er en c-vitaminrig saft, der også kan anvendes til hybensuppe og hybengelerand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 751 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her