Logo

Hyldebærmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ kg hyldebær
¼ kg syrlige æbler i små tern
¼ kg sukker

Varm langsomt hyldebær og æbler op i den ringe mængde vand, der følger med efter skylningen. Kog det i 10 min.
Drys sukker i og fortsæt kogningen endnu 10 min.
Da det er en lille portion, som hurtigt spises op, er konserveringsmiddel overflødig. Overbindingen behøver heller ikke at tages så nøje.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.029 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her