Logo

Hyldeblomstgele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

7 dl hyldeblomstsaft
skal og saft af 2 citroner
1 kg syltesukker


Skyl citronerne grundigt, og skræl dem tyndt.
Skær skallen in tynde strimler.
Bland hyldeblomstsaft, sukker og citronskal og saft i en kasserolle, og lad
det koge i 10 minutter.
Tag kasserollen af varmen.
Skum gelen, og lad den stå i 15 minutter.
Hæld gelen på skoldede glas, som straks bindes til.
Opbevares koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her