Logo

Hyldeblomstmarmelade 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

7 dl hyldeblomstsaft
skal og saft af 2 citroner
1 kg syltesukker

Skyl citronerne grundigt, og skræl dem tyndt.
Skær skallen in tynde strimler.
Bland hyldeblomstsaft, sukker og citronskal og saft i en kasserolle, og lad
det koge i 10 minutter.
Tag kasserollen af varmen.
Skum marmeladen, og lad den stå i 15 minutter.
Hæld marmeladen på skoldede glas, som straks bindes til.
Opbevares koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her