Logo

Hyldeblomstsirup 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl hyldeblomstsaft gerne hjemmelavet
200 g brun rørsukker
1 citron

 
Hyldeblomstsaft (hyldeblomster kogt op med sukker, vand og citronsaft) koges med lige dele rørsukker til en sirupagtig konsistens.
Smages til med citronsaft og lunes kort igennem.
Afkøles.
Pas på, at den ikke bliver for tyk i konsistensen!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.074 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her