Logo

Indbagt hamburryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 tynde skiver kogt hamburgerryg
4 tsk dijonsennep
4 ananasringe
4 skiver mild ost
4 plader butterdej
1 æggehvide

Rul de 4 dejplader ud til lidt større rektangler.
Læg en skive hamburgerryg på, smør med lidt sennep og læg ananasskiver over.
Læg endnu en skive hamburgerryg på og slut med en skive ost.
Pensl kanterne med æggehvide og pak pladerne sammen.

Læg dem på en plade med bagepapir og pensl med æggehvide.
Pynt evt. med overskydende dej.
Bag dem ved 200ºC i 20 minutter, eller til dejen er sprød og gyldenbrun.
Server evt. med salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.947 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her