Logo

Indisk grønsagsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g græskarkød
1 løg
4 fed hvidløg
2 grønne chili
2 spsk olie
1 dl cashewnødder
¼ hvidkålshoved
1 dl kokosmælk
1 tsk gurkemeje
2 tsk karry
saften af 1 lime eller 1 citron
salt og peber
 
Skræl græskarret, fjern kernerne og skær kødet i store terninger på ca. 4 x 4 x 4 cm.
Pil og hak løg, hvidløg og chili og steg det forsigtigt i olien i en gryde. Cashewnødder, fintstrimlet hvidkål, gurkemeje og karry tilsættes og efter 5 minutter tilsættes græskarterningerne forsigtigt.
De steges nu 3 minutter, hvorefter kokosmælk og citronsaft kommes ved. Retten småkoger under låg i ca. 10 minutter og smages så til med salt og peber.
Græskarstykkerne skal være møre, men ikke smatte ud.
Serveres med ris og papadom, der er tynde kikærtepandekager. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.621 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her