Logo

Indisk lam i karry 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g skært lammekød i tern
1 spsk olie
1 spsk tikka masala-pasta eller anden karry
1 fed hvidløg
1 ds flåede hakkede tomater
½ l. bouillon
400 g skrællede kartofler
100 g røde linser
1 squash
200 g blomkål i små buketter
frisk mynte
frisk koriander

Brun kødet i olie sammen med karry og hvidløg.
Tilsæt tomat og bouillon og lad det koge ½ time for svag varme under låg.
Kom kartofler i tern ved, kog 15 minutter, tilsæt linser og kog i 5 minutter.
Skær squash i skiver og kom dem i gryden sammen med blomkålsbuketterne. Kog det hele yderligere 10 minutter og smag til med salt og peber.
Server lammegryden med et drys af friske krydderurter.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her