Logo

Indonesisk blomkålspickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indonesisk blomkålspickles

2 fed hakket hvidløg
1 stykke hakket ingefær, svarende til en stor valnød
2 tsk gurkemeje
2 spsk olie
2,5 dl vineddike
1 lille blomkål i buketter
1 stor rød peberfrugt i strimler
2 sylteagurker i skiver
2 grønne chilifrugter i strimler
4 spsk sesamfrø
150 g lys rørsukker


Varm olie og krydderier i en gryde i 5 min. ved svag varme under omrøring.

Kom vineddike i og bring det i kog.

Tilsæt blomkålsbuketter, peberfrugt og agurk og chili og bring det i kog igen.

Læg låg på og lad det simre til blomkålen er mør, ca. 20 min.

Vend sesamfrø og sukker i, hold evt lidt sukker tilbage - smag dig frem.

Hæld picklesen på varme skoldede glas og stil den køligt.

Den har bedst af at trække et par måneder før man begynder at bruge af den.

 

Grønsager pr person: Ca. 150 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her