Logo

Indonesisk karrykalkun med bønner og flutes ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g kalkunkød (uden skind)
15 g margarine
2-3 tsk karry
200 g løg
1 bouillonterning
1 ¼ dl vand
1 dl letmælk
20 g syltet ingefær
1 spsk soyasauce
salt, peber og cayennepeber
 
Tilbehør:
300 g bønner, dybfrosne eller friske
2 kuvert grovflûtes
 
Skær kalkunkødet i terninger.
Rens løget og skær det i tynde skiver.
Varm margarinen op i en tykbundet gryde og »brænd« karryen af.
Brun kalkunterningerne i karry-margarinen og kom til sidst løget i, som brunes med.
Tilsæt 1 ¼ dl vand, bouillonterning og letmælk.
Smag til med salt, peber og cayennepeber.
Lad blandingen koge ved svag varme et par minutter.
Skær syltet ingefær i bittesmå terninger og kom det i retten sammen med soyasaucen.
Lad det hele koge alt i alt ca. 8 minutter.
Server retten med grønne bønner, der koges møre i letsal­tet vand, samt varme grovflûtes.
 
Næringsindhold i 2 portioner
kj 3615, kcal 861, fibre 21 g, fedt 22 g, kolesterol 133 mg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.705 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her