Logo

Indonesisk svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca 500 g svinemørbrad

margarine

salt og peber

1 hakket løg

2-3 tsk karry

1-2 fed presset hvidløg

1,5 dl grønsagsbuillon

1 hakket grøn peber

1 hakket rød peber

sambal-oelek

bananer

 

Skær mørbraden i skiver og brun dem i margarine.

Drys salt og peber over og læg dem i et ovnfast fad.

Svits løgene klare i margarine med halvdelen af karryen og med hvidløg.

Hæld bouillon på og tilsæt de hakkede peberfrugter.

Lad det simre knapt mørt, tilsæt sambal-oelek og hæld det svitsede over mørbradskiverne.

Skær bananer i skiver og læg dem ovenpå så de dækker retten.

Pisk fløden og bland resten af karryen i.

Dæk retten med fløden, gratiner ved 225°C i ca 10-15 minutter.

 

Bon Appetit fra Ole Olsen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her