Logo

Ingrids mazariner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kager

200 g smør
200 g sukker
2 æg
2 tsk vaniljesukker
25 g mandler
revet skal af 1 citron
150 g hvedemel
1 strøget tsk bagepulver
1 ½ dl mælk eller fløde
ca. 30 papirsforme

glasur:
200 g flormelis
få spsk vand el. citronsaft

pynt:
cocktailbær
krymmel
valnøddekerner

Smør, sukker og æg piskes godt sammen. Vanillesukker, citronskal, finthakkede el. blendede mandler blandes i. Hvedemel og bagepulver røres i sammen med mælk el. fløde. Papirsformene skal ikke smøres. Dejen fordeles i formene, der kun fyldes ⅔ op og sættes på en bageplade. Bages midt i ovnen ved 200-225ºC i ca. 12 minutter.
Til glasur røres flormelis med vand el. citronsaft og smøres på kagerne. Pyntes med halverede cocktailbær, krymmel el. valnøddekerner. Kagerne kan fryses med glasur og pynt på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.845 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her