Logo

Insalata de finocchio ed arance

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

2 store fennikel ca. 500 g
2 appelsiner
¼ liter vand
4 spsk citronsaft
salt og peber
4 spsk koldpresset olivenolie
1 spsk hakkede hasselnødder

Fennikel renses og de yderste uskønne blade skæres fra. Fire af de næstfølgende flotte blade lægges tilside. Den resterende del skæres i fine strimler. Fra den ene af appelsinerne skæres/rives det yderste af skrællen af. Snittes i fine strimler og koges herefter i lidt vand ca. 4 min. Begge appelsiner skrælles nu fuldstændigt og skæres i i fileter. Til marinaden presses resten af saften fra appelsinerne sammen med citronsaft, salt, peber og olivenolie. De fintstrimlede fennikel lægges i marinaden 10 min, og efterfølgende vendes appelsinfileterne i. Fordel fyldet i de fire tilsidesatte fennikelblade og drys med hasselnødder og appelsinstrimler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.967 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her