Logo

Irish stew i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammebov
1 spidskålshoved eller lille hvidkålshoved
4 gulerødder
3 porrer
½ selleri
3-4 laurbærblade
 
Skær lammekødet ud i store terninger.
Læg kødet i den gennemfugtede stegeso lagvis med den snittede kål, de
ituskårne gulerødder, porrer og selleri.
Krydr det med salt og peber og læg laurbærbladene ovenpå.
Hæld 3 dl vand i.
Lad retten mørne under låg i ca. 1 ½ time ved 200ºC.
Både kål og kød skal være meget mørt til denne ret.
Spis groft rugbrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her