Logo

Irsk lammegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lammesmåkød
2 skiver letsaltet flæsk (125 g )
1 gulerod
1 persillerod
2 porre
½ - 1 kg hvidkåll
1 fed hvidløg
2-3 kvistetimian
2 dl øl
1 tsk salt
groftkværnet peber
1 bundt persille

Kødet skæres i tern, flæsket skæres i meget små tern. Gulerod, persillerod og porre skæres i skiver. Hvidkålen snittes groft, hvidløget hakkes.

Kød og grønsager kommes lagvis i en tykbundet gryde. Timian, øl, salt og peber tilsættes.

Retten snurre under låg i ca. 1 ¼ time til kødet er mørt.

Pyntes med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her