Logo

Irsk stuvning med lammebov og stribet flæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g lammebov
300 g stribet flæsk
margarine til stegning
¾ l kålrabi i tern
¾ l gulerod i tern
1 l lammebouillon
1 løg i skiver
1 l fintsnittet kål
1 ½ tsk tørret merian
½ l kartofler i tern
salt
1 bundt persille

Skær kødet i tern og brun det i margarine i en stor gryde.
Kom de udskårne grønsager i gryden sammen med benet fra boven.
Hæld bouillonen ved, læg låg på og lad stuvningen småkoge til alt er mørt, ca. 1 ½ time.
Smag til med salt, drys med hakket persille og server med groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her