Logo

Is i kræmmerhus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk. chokoladeis
1 pk. kræmmerhus
1 pk. mørkt/lyst chokolade
1 bøtte flydende karamel
   
Hak chokoladen i små stykker.
Miks isen til softice, bland chokolade og is sammen.
Kom forsigtigt en smule flydende karamel i bunden af kræmmer huset, læg
skiftevis is og karamel i kræmmerhuset, og slut af med karamel.
 
Tips: Sørg for at kræmmer huset er tæt i bunden. Det er også en god ide
at lade karamellen i bunden tørre lidt inden du lægger isen i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her