Logo

Is med karamelliseret ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Is med karamelliseret ananas

 

Prøv denne skønne lyndessert.

Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 8 min.

 

#

250 g frisk ananas

3 spsk sukker

15 g smør

1-2 spsk rom

Tilbehør: vaniljeis

*

 

Skær skrællen af ananassen, og skær frugtkødet i mindre stykker (uden stok).

Smelt sukker til gylden karamel på en pande, og tilsæt smør og rom.

Vend ananasstykkerne i siruppen, og lad det simre under omrøring i 3-5 min.

Server med en god vaniljeis.

 

Is med karamelliseret ananas

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her