Logo

Is med revet chokolade og hindbærsauce - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokoladen i denne opskrift går fint i spænd med en delikat hindbær sauce.
 
Is:
3 æggehvider
125 g melis
2,5 dl piskefløde
100 g revet, mørk chokolade
1 teskefuld glutenfri vaniljeekstrakt
 
Hindbær sauce (6 portioner):
250 g hindbær, friske eller frosne
Melis efter behag
2 spiseskefulde Creme de Cassis likør (efter behag)
 
Pisk æggehviderne stive i en skål.
Pisk halvdelen af sukkeret i lidt ad gangen, indtil blandingen er stiv og blank.
Pisk piskefløden til skum i en anden skål og tilsæt resten af sukkeret lidt efter lidt, den revne chokolade og vaniljeekstrakten.
Vend æggehviderne i flødeskummet og chokoladen.
Hæld blandingen i en platicboks og sæt den i fryseren.
Imens kan du blende hindbærrene og bagefter si dem.
(Hvis du ikke har en blender, så pres hindbærrene gennem en si).
Tilsæt lidt sukker og Creme de Cassis, hvis du ønsker det.
Vend isen ud på et fad og server den med en god portion hindbær sauce.
 
375 kcal; 3,5 g protein; 25 g fed t, heraf 15 g mættet; 35 g kulhydrat; 1 g fibre; 49 mg natrium; 39 mg kalcium


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her