Logo

Iscreme med kvark - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g kvark 5%
½ vaniljestang
1 tsk sødemiddel
4 æggehvider
800 g friske jordbær
 
Kvarken røres med vanilje og sødemiddel.
Æggehviderne piskes stive og vendes i.
Fryses, rør ofte under indfrysning.
Tages ud af fryseren ca. 20 minutter før den skal bruges.
200 g jordbær lægges i hvert glas.
Dækkes med iscreme.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her