Logo

Italiensk æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kage

150 g margarine
100 g sukker
100 g hvedemel
4 - 5 groftrevne syrlige æbler
3 æg
½ tsk bagepulver

Margarine og sukker røres godt. Æggene røres i et ad gangen. Hvedemel, bagepulver og æbler vendes i. Dejen kommes i en smurt springform.
Bages ca 1 time ved 175ºC.
Serveres lun evt med cremefraiche eller flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her