Logo

Italiensk kødsauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g hakket oksekød
Stegemargarine til stegning
1 stort finthakket løg
4 ds flåede tomater
3 fed presset hvidløg
½ dl tørret oregano
50 g røget bacon
3 revne gulerødder
4 laurbærblade
salt og peber
 
Det finthakkede løg brunes i stegemargarinen.
Herefter tilsættes det hakkede oksekød, som brunes.
De flåede tomater hakkes fint og tilsættes sammen med væsken fra tomaterne.
De pressede hvidløg tilsættes sammen med oregano og de revne gulerødder.
Baconen skæres i små tern og tilsættes sammen med laurbærbladene.
Smages til med salt og peber.
Retten bringes i kog og simrer under svag varme og under låg i ca. 3 timer.
Efter ca. 1 ½ times fjernes laurbærbladene.
Tips: Velegnet til frysning

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her