Logo

Italiensk kødsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ dl smør
3 ½ dl finthakket løg
1 dl finthakket selleri
1/8 dl finthakket persille
⅓ dl hvedemel
2 ½ dl rødvin
1 salt
1 oregano
1 dl oliven olie
2 ½ dl revet gulerod
6 dl finthakket champignons
1 kg hakket oksekød
⅓ dl tomatpure
8 dl kødbouillon
peber
1 hvidløg efter smag

Bland smør og olie i en stor stegegryde og opvarm.
Tilsæt løg og sauter i et minuts tid.
Tilsæt gulerødder, selleri, champignons og persille.
Lad det simre i ca. 5 min under omrøring.
Tilsæt det hakkede kød og lad det brune.
Hæld melet ud over kødet og rør indtil det er godt blandet.
Tilsæt tomatpure.
Tilsæt vinen gradvis, under stadig omrøring.
Tilsæt bouillon og krydderier efter smag.
Lad det simre under periodisk omrøring omkring en time, eller indtil det har en passende tykkelse.
Serveres med pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her