Logo

Italiensk kaningryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kanin
3 spsk hvedemel
1 spsk smør
2 tsk fintskåret rosmarin

Sauce:
4 ansjosfileter
3 fed hvidløg
2 dl hvidvinseddike

Skær kaninen i portionsstykker og vend kaninstykkerne i hvedemel.
Brun smør på en stegepande og brun kødstykkerne lidt af gangen så de får en fin farve.
Læg dem i en gryde. kom salt, peber og rosmarin på.
Mos anjosfileterne og hvidløgene i en lille skål til en fin pasta.
Bland pastaen med hvidvinseddike.
Giv blandingen et opkog i en lille gryde.
Hæld saucen over over kaninstykkerne og lad det småsnurre i ca. 30 minutter.
Spæd med lidt vand/hvidvin, hvis det ser tørt ud.
Server gryden med løse ris eller spaghetti.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her