Logo

Italiensk klar suppe med tortellini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brodo italiano
6-8 personer

1 suppehøne
600 g oksemuskel
1 løg
nelliker
1 gulerod
1 stilk bladselleri
1 fed hvidløg
1 lille moden tomat
1 laurbærblad
salt
et par peberkorn
50 g tortellini pr. person

Den klassiske italienske klarsuppe, der kan bruges til mange ting. Den istandgjorte høne skylles, overflødigt skind og fedt skæres fra. Hønen og oksekødet sættes over i en rummelig gryde i så meget kogende vand, at kødet er dækket. Suppen bringes til kogepunktet og skummes omhyggeligt. Grøntsagerne skylles og istandgøres. Nellikerne stikkes i løget. Grøntsager, salt og peber tilsættes suppen. Suppen koger ved svag varm i ca. 3 timer. Suppen sies fra i en gryde.
Tortellini koges i suppen i ca. 3 minutter.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her