Logo

Italiensk oksefilet med marinerede ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8-10 tyndtafskårne oksefiletskiver
fransk sennep
1 dl revet mild ost
2-3 spsk olie
saften af ½ citron

Marinerede ris:
2 dl ris
4 dl vand
majs uden væde
grøn/gul/rød peber

Marinade:
5 spsk olie
3 spsk vineddike
salt og peber
sennep
2 spsk vand
evt. lidt knust hvidløg

Tallerkener, der kan tåle ovnvarmen, pensles med et godt lag sennep. Herpå lægges de tynde skiver oksefilet, salt og peber drysses på, osten fordeles over.
Sættes højt i ovnen ved 240°C i 3 minutter.
Serveres med olie og citronsaft, der "kringles" over.
Til salaten koges risen.
Den blandes med grønsagerne, og marinaden hældes over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.903 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her