Logo

Italiensk Snegleopskrift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

24 kogte snegle
3-4 spsk Tomatpuré
2 fed hvidløg
10-12 Skalotteløg
2 Tomater
Olivenolie
Persille
2 Salvieblade
Maizena hvedemel
Salt
peber

Lagen hældes fra sneglene.
Hvidløg og skalotteløg pilles, snittes fint og svitses i olivenolien i en gryde.
Tomaterne hakkes groft og tilsættes sammen med tomatpuré, hakket persille og salvie-bladene, hvorefter det hele koges et kvarter.
Herefter tilsættes sneglene, og der koges videre yderligere 5 til 10 min.
hvorefter det hele jævnes med Maizenamelen.
Smages til med salt og peber.

Servering:
Sneglene serveres direkte fra gryden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her