Logo

Italiensk tomatsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 tomater
2 fed hvidløg
2 spsk olie
1 dl frisk hakkede basilikumblade eller 2 tørrede
7 dl god bouillon
4 spsk cremefraiche
 
Tomaterne flås, hakkes groft og steges let i den varme olie med hvidløg og basilikum og heri hældes bouillonen.
Suppen koges op, smages til med salt og peber og nydes med brød og måske gerne en spændende kryddersauce. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her