Logo

Italiensk trifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 færdige lagkagebunde

Creme:
½ l. mælk
3 æggeblommer
75 g sukker
1 citron reven skal heraf
3 blade husblas
1 dl piskefløde

1 dl masala eller sød sherry
1 ½ dl piskefløde
25 g mandler

Læg husblasen i blød i koldt vand. Bring mælken i kog. Pisk æggeblommer, sukker og citronskal skummende. Hæld den kogende mælk i og kom det tilbage i gryden. Varm op under piskning, til cremen tykner, den må ikke koge. Knug vandet af husblasen og smelt den i cremen. Afkøl cremen, til den er halvtflydende. Pisk fløden og vend den i cremen. Læg desserten sammen i en skål eller i portionsglas. Læg en lagkagebund i skålen, skær den evt. til, så den passer. Dryp med marsala og læg et lag kagecreme. Fortsæt med bunde, vin og kagecreme, slut med en kagebund. Stil desserten koldt mindst et par timer, gerne til næste dag. Pynt med flødeskum og smuttede hakkede mandler eller nødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her