Logo

Italienske brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Italienske brød

240 g ciabattabrød i 1 cm tykke skiver

125 g rød peberfrugt finthakket

125 g grøn peberfrugt finthakket

200 g finthakkede tomater

2 spsk friske basilikumblade hakkede

1 tsk groft salt

friskkværnet peber

1 fed hvidløg

250 g hytteost 1,5%

Pynt: basilikumblade

 

Rist brødskiverne på en brødrister til de er gyldne og sprøde.

Rør peberfrugter, tomater, hakket basilikum, salt og peber sammen i en skål.

Lad blandingen dryppe godt af i en sigte. Smag til.

Gnid den ene side af hver brødskive med hvidløg.

Fordel hytteosten på brødskiverne og derpå grønsagsblandningen.

 

Tips: Italienske brød kan serveres som en snack eller som tilbehør til en suppe, fx en tomatsuppe.

Fryseegnet: Nej

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.522 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her