Logo

Italienske flødekartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort fad med skrællede kartofler i skiver
2-3 dåser flåede tomater
2 løg
1 rød peber
1 pakke bacon i tern
3 dl vand
½ liter fløde
 
Baconen brunes på panden.
Løgene skæres i halve ringe og brunes på panden.
Den røde peber skæres i tern.
De flåede tomater, baconen, løgene, vandet og det røde peber samt
fløden blandes i en skål og røres godt sammen, og hældes ud over
kartoflerne.
Stilles i ovnen i en god time ved 200°C varmluft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.633 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her