Logo

Jægergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

680 g hakket oksekød
1 lille hvidkål
500 g gulerødder
½ bouillonterning
1 tsk karry
2 dl tomatpure
2 dl vand
salt
peber

Kødet formes til bøffer og grilles fri for fedt.
Bøfferne kommes over i en gryde, hvor de knuses og tilsættes karry, salt og peber.
Hvidkålen snittes fint og gulerødderne skæres i skiver.
Grøntsagerne tilsættes sammen med tomatpure og vand og mørnes under låg, og ved svag varme.
Giv evt. en skål salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her