Logo

Jægerkylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor kylling - 1500 g
1 dl olivenolie
3 skiver bacon
1 fed hvidløg
1 mellemstort løg
2 dl hønsebouillon
2 dl tør hvidvin
250 g champignoner
½ kg solmodne tomater
1 spsk hakket bredbladet persille
Krydderurter:  estragon, oregano, rosmarin, salvie
Salt, friskkværnet peber
 
Rengør kyllingen, dup den tør og skær den i kvarter.
Svits bacon i en kasserolle.
Tilsæt olien, det hakkede løg og hvidløget
Brun kødet på alle sider.
Skiv champignon, skold tomaterne, træk skindet af, fjern kernerne og
hak tomaterne.
Skyl persillen og hak den.
Kom ingredienserne i kasserollen.
Rør rundt, så kødet er dækket og steg så under låg i fem kvarter til
halvanden time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her