Logo

Jævnet pickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille blomkålshoved delt i buketter

4-5 fintsnittede blegselleristilke

¼ kg grønne bønner skåret i mindre stykker

½ kg små drueagurker skåret i skiver

¼ kg små løg

¼ kg gulerødder skåret i tynde skiver

Saltlage:

2 liter vand og ½ dl salt

Picklessauce:

1 liter eddike

250 g sukker

3 spsk gul pulversennep

3 spsk karry

1-2 tsk gurkemeje

ca. 60 g hvedemel

konserveringsmiddel

 

Forkog grønsagerne i 5 minutter i eddike.

Lad dem dryppe godt af og kom dem herefter i en skål.

Bring vand og salt i kog.

Lad lagen svale af inden den hældes over de forkogte grønsager.

Lad dem stå til næste dag.

Picklessauce: Bland krydderierne med -hvedemel og rør det sammen med koldt vand til en jævning.

Rør det i den koghede eddike sammen med sukkeret.

Lad det koge nogle minutter og kom grønsagerne i.

Giv dem et kort opkog.

Tag gryden fra varmen og tilsæt konserveringsmiddel.

Kom den varme pickles på rene glas og bind til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her