Logo

Jambalaya med chorizo og krebs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 chorizopølser
15 krebs
½ kg rejer
400 g frossen torsk
5 tomater
1 fennikel
½ bundt bladselleri
2 løg
2 fed hvidløg
1 spansk peber
3 tsk tørret koriander
3 tsk tørret timian
1 spsk tomatpuré
1 ½ dl ris
10 dl vand
2 spsk hummerbouillon
salt og peber
1 nip sukker
1 hakket rødløg
hakket persille
hakket timian
 
Skær pølserne i skiver og pil krebs og rejer.
Del den frosne torsk i mindre stykker og lad dem tø op.
Skær tomater, fennikel, bladselleri, løg, hvdløg og en hel spansk peber ud i tern.
Svits grønsagerne i olie.
Tilsæt de tørrede krydderier, tomatpureen og risene.
Lad det simre et par minutter.
Hæld 6 dl vand og den flydende bouillon ved.
Kog, til risene er møre (ca. 15-20 minutter).
Hæld yderligere 4 dl vand ved og smag til.
Læg torsk, rejer og krebs og pølse ovenpå.
Læg låg på og lad det simre ved lav varme i 10 minutter.
Drys med hakkede friske urter og finthakket rødløg.
Serveres med yoghurtdressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her