Logo

Japansk agurkesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½-2 dl eddike (gerne risvineddike)
2 spsk rørsukker
1 ½-2 tsk salt
1 agurk i tynde skiver (275 g)
1 bdt radiser i tynde skiver (80 g)
2-3 fintsnittede forårsløg (60 g)
4 fintsnittede mynteblade

Limemarinade:
saft af 1 ½-2 limefrugt
1 spsk sojasauce
1 ½-2 spsk olie
1 ½-2 tsk fintsnittet chili
1 ½-2 spsk rørsukker
1 lille fed hakket hvidløg

Rør eddike, sukker og salt sammen og læg agurkeskiverne heri.
Lad dem trække i en time.
Rør alle ingredienser til marinaden sammen.
Hæld væden fra agurkerne og bland dem med radiser, forårsløg og mynte. Vend dem i marinaden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her