Logo

Jomfruhummer bagt med krydderurtesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Danske jomfruhummere smager fantastisk. Her bruges de i en forret, hvor hummerne bages i oven sammen med en lækker krydderurtesauce lavet på blandt andet hvidløg, pinjekerner, persille  og smør.

 

 

500 g jomfruhummer
persille
frisk basilikum
citron usprøjtet
hvidløg
1 spsk pinjekerner
50 g smør
blandet salat

Krydderurtesauce laves først:
Persille, frisk basilikum, skallen af en kvart citron, et halvt fed hvidløg, pinjekerner samt salt og peber blendes. Til slut tilsættes smør.
Hummerens haleparti deles med en kniv, og den sorte streng fjernes.
Halerne lægges i et ovnfast fad.

Smørret fordeles på halestykkerne, og de de bages i ovnen ved 180ºC i 10-12 min.
Herefter serveres retten med salat og groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her