Logo

Jordbær marineret i hyldeblomst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg danske jordbær
¼ stang vanilje
1 spsk finthakket frisk mynte
1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
1 dl vand
 
Skyl jordbærrene, nip stilken af og del de store jordbær i kvarte.
Pisk vaniljekornene, finthakket mynte, saft og vand godt sammen.
Lad jordbærrene trække i lagen i mindst en halv time.
Server bærrene naturel eller med en kugle is på toppen fx. hyldeblomstsorbet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her