Logo

Jordbærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g frosne jordbær
100 g flormelis
5 blade husblas
1 dl piskefløde

De frosne jordbær optøes og blendes med flormelis.
Husblasen udblødes i vand og smeltes i spsk varmet hyldeblomstsaft og røres i puréen.
Lad blandingen stivne let før den blandes med den stiftpiskede fløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her