Logo

Jordbæris 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Jordbæris 2

Jordbæris smager skønt - og hjemmelavet jordbæris smager endnu bedre. Prøv denne skønne jordbæris, som smager af gamle dage!

 

# Ingredienser:
350 g jordbær

3 pasteuriserede æggeblommer

2½ spsk sukker

3 dl A38

1 dl mælk

*

 

Tilberedning:

Mos bærrene.

Pisk æggeblommer og sukker sammen i en skål.

Tilsæt A38 og mælk og pisk det sammen.

Rør jordbærrene i cremen og hæld i en form.

Stil formen i fryseren i 3-4 timer og rør flere gange i isen under indfrysning.

Alternativt kan du bruge en ismaskine.

 

TIPS: Erstat A38 med piskefløde, så bliver det til jordbærflødeis og endnu bedre.

 


 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her