Logo

Jordbærkoldskål 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordbærkoldskål 3

 

Gør jordbærrene til en del af denne skønne koldskål og oplev hvor perfekt det harmonerer.

4 personer Arbejdstid: 15 min. (Flasken tv. på billedet) (th. ses jordbærsaft)

 

#

1 vaniljestang

4-5 spsk rørsukker

2 æggeblommer (evt. pasteuriserede)

1 liter kærnemælk

½ liter tykmælk

300 g jordbær

 

Pynt: jordbær

½ bundt frisk mynte

*

Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og bland dem med rørsukkeret.

Pisk æggeblommerne sammen med vaniljesukkeret til sukkeret ikke knaser.

 

Pisk kærnemælk og tykmælk i.

 

Skyl jordbærrene, og nip dem.

Blend dem til puré med en stavblender.

Bland jordbærpuréen i koldskålen, og blend det godt sammen.

 

Server koldskålen iskold med lidt ekstra jordbær skåret i skiver og lidt frisk mynte på toppen.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her