Logo

Jordbærkompot med orangeblomst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

1 kg jordbær
200 g stødt melis
1 spsk orangeblomstvand

I stedet for orangeblomstvand kan man koge nogle orangeblomster eller skrællen fra en usprøjtet appelsin og/eller en stang vanilje, som er skåret igennem på langs.

Vask jordbærrene i en sigte under vandhanen. Derefter tørres de, stilken tages af, og de lægges i en stor skål. Varm sukkeret og 2 dl vand i en kasserolle. Lad det koge i 5 minutter, hvorefter det tages af ilden, og der tilsættes orangeblomstvand. Derefter hældes det kogende over jordbærrene. Lad det stå koldt i 24 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her